Filmografie Dakoty Fanning

23. listopad 2009 | 10.17 | | autor: stmivani

Filmografie Dakoty Fanning

Jako herečka

2010 - Runaways, The - role: Cherie Currie
2010 - Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) - role: Jane
2009 - Koralína a svět za tajnými dveřmi (Coraline) - role: Coraline Jones
2009 - Push - role: Cassie Holmes
2009 - Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) - role: Jane Volturiová
2006 - Šarlotina pavučinka (Charlotte's Web) - role: Fern
2005 - Snílek (Dreamer: Inspired by a True Story) - role: Cale Crane
2005 - Hra na schovávanou (Hide and Seek) - role: Emily Callaway
2005 - Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy (Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch) - role: Lilo
2005 - Válka světů (War of the Worlds) - role: Rachel Ferrier
2004 - In the Realms of the Unreal - role: Narrator / Vivian Girls
2004 - Muž v ohni (Man on Fire) - role: Pita
2003 - Kim Possible: Problém s časem (Kim Possible: A Sitch in Time) - role: Preschool Kim
2003 - Kocour (The Cat in the Hat) - role: Sally
2003 - Holky z lepší společnosti (Uptown Girls) - role: Lorraine "Ray" Schleine
2002 - Beyond the Sky - role: Allie Keys
2002 - O perníkové chaloupce (Hansel & Gretel) - role: Katie
2002 - Holka na roztrhání (Sweet Home Alabama) - role: Young Melanie
2002 - V pasti (Trapped) - role: Abigail Jennings
2001 - Jmenuji se Sam (I Am Sam) - role: Lucy Diamond Dawson
2001 - Supersvůdníci (Tomcats) - role: Little Girl in Park

                                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                 

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

RE: Filmografie Dakoty Fanning cassie 27. 04. 2011 - 17:22